DESPRE  NOI

Ne face placere sa va prezentam compania noastara. Splendia Group S.R.L. a fost infiintata in 2006 ca o companie privata cu sediul la Sibiu, activand in domeniul opticii medicale.Incepand cu februarie 2012 Splendia Group S.R.L. a preluat distributia exclusiva pentru Romania a brand-urilor de ochelari ENNI MARCO, EMILIA LINE, Baldinini, Mario Rossi, Zitrone. Reteaua de distributie acopera intregul areal al Romaniei. In fiecare zi depunem eforturi sa facem lucrurile mai bine, si invatam din fiecare problema sa imbunatatim.

SPLENDIA GROUP

FILOZOFIA. STRATEGIA

Strategia Splendia Group a fost orientata direct spre comunicarea cu profesionistii din domeniul opticii,adica medicii oftalmologi , optometristii si administratorii de centre de optica si oftalmologie , in incercarea de a-i indruma sa recomande si sa promoveze produse inovatoare ,si de o calitate garantata si certificata cum sunt produsele de la Enni Marco.

Studiile recente arata ca peste 12 mil.de romani poarta ochelari sau lentile de contact. In ciuda acestui fapt ,oamenii nu fac un consult oftalmologic la intervale regulate.

Aici intervin profesionistii din domeniu , adica medicii oftalmologi si optometristii. Ei trebuie sa educe pacientii in scopul controalelor periodice, fiindca problemele de acuitate vizuala nu se schimba brusc,ci in timp.Degradarea apare incet si nu este observata de multe ori.

Cu toate ca in ultimii ani industria de profil a avut de depasit problemele create de criza financiara, domeniul nostru putem spune ca activeaza pe o piata ferita de aceste probleme ,ochelarii fiind in fapt un produs de necesitate. Desi ne confruntam cu o invazie de produse ieftine din Asia, noi ne-am incapatanat sa credem intr-o dezvoltare a acestui domeniu, in care ne dorim sa activze toti aceia care au inteles ca trebuie sa ne indreptam spre vest, si sa ne aliniem la standardele de acolo ,sa oferim clientilor nostri nu numai produse de calitate certificate de Uniunea Europeana ,dar si servicii de incredere si consiliere profesionala, servicii de top.

Am pornit increzatori in acest proiect si ne dorim ca acesti profesionisti din tara sa ni se alature.Ne-am asumat riscul, ne-am asumat esecul, stiind ca doar asa putem sa facem performanta.